Ügyvezetőnk, Papp Lajos az FBAMSZ új elnöke

Ügyvezetőnk, Papp Lajos az FBAMSZ új elnöke

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) pénteki közgyűlése Papp Lajost, az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetőjét választotta meg két évre a szövetség elnökének. Az új elnök Sebestyén László leköszönő elnöktől veszi át a pozíciót, aki 6 éven keresztül állt a szövetség élén, ám a következő időszakra nemzetközi irányultságú elfoglaltsága miatt már nem jelöltette magát.

 

Papp Lajos 2006 és 2017 között négy cikluson keresztül állt a FBAMSZ élén, az elmúlt években pedig a szövetség gépjármű-biztosítási szekcióját vezette. Az 55 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karon okleveles autógépész-mérnökként végzett tervezői szakirányon. 1992-től egy évig az Euroleasing autófinanszírozási üzletágának irodavezetője volt, 1993 októberétől a mai napig az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetői posztját tölti be.

A FBAMSZ immár több mint három évtizede van jelen a biztosítási piacon: tagsága révén a teljes alkuszi piac teljesítményének több mint felét képviseli.

(Forrás: portfolio.hu)



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft