Tavaszi programok – ezekre is érdemes biztosítást kötni

Utazásodhoz mindig köss utasbiztosítást!2024. március 28., csütörtök

Lassan újra előkerülnek a télen pihenő kerékpárok, kedvünk támadhat egy kirándulásra vagy valamelyik extrém sport kipróbálására. Bármi legyen a program, nem árt tudni, milyen biztosítások mellett indulhatunk nyugodtan útnak, és hogyan térítenek a biztosítók baleset vagy lopás esetén.

Válasszunk biztosítást a programhoz igazodva!


Extrém sportok: A határaink feszegetése - ezt keresik az extrém sportok szerelmesei. Azokat a szabadidős tevékenységeket soroljuk ide, melyek az átlagos sportoknál veszélyesebbek, izgalmasabbak, ezért megfelelő előkészület, esetleg szakértői segítség, vagy speciális felszerelés szükséges hozzájuk. Ha vadvízi evezéshez vagy via-ferrata túrázáshoz támad kedvünk, esetleg hőlégballonozni szeretnénk, akkor az alap utasbiztosítás mellé mindenképpen szükséges megfelelő kiegészítő biztosítást is kötni.

Túrázás: Magyarország és Európa bővelkedik a felfedezésre váró helyszínekben. Indulás előtt érdemes megnézni az adott területen használt turistajelzéseket, a szintkülönbséget, a biztonságos túraútvonalat, vagy letölteni a megfelelő telefonos applikációt. A 3500 méter alatti, jelölt útvonalakon túrázni alapbiztosítással is lehet, de külföldi útra készülve hasznos tudni, hogy efölött általában kiegészítő sportbiztosításra van szükség.

Kempingezés: Sokan indulnak tavasszal az első kempingezésre. Utasbiztosítás nélkül útnak indulni azonban ez esetben is kockázatos lehet, ugyanis egy váratlan baleset, a poggyász eltűnése vagy a jármű lerobbanása jelentős költségekkel járhat. Szerencsére kempingezésre is köthető megfelelő utasbiztosítás, mely a túrafelszerelés, a sátor vagy a lakókocsi sérülése esetén, esetleg a túra során bekövetkező baleseteknél lehet nagy segítségünkre.

Kerékpározás: Tavasszal végre előkerülhetnek a garázsból a kerékpárok, a bukósisakok, a térd- és könyökvédők! Első lépésként nézzük át alaposan járművünk állapotát, ha szükséges, vigyük szervizbe! A második lépés legyen a biztosítás, akár hosszabb, akár rövidebb távra indulunk. A kerékpárra köthető biztosítások között olyan csomagokat találunk, melyek biztosítanak elemi károk, lopás, és balesetből eredő sérülés esetén is.

Kalkulálj velünk online és érezd magad biztonságban a tavaszi kikapcsolódás során is!
 
https://www.eurorisk.hu/calculation/utas-biztositas

Call center: 06 1 585 8888



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft