MABISZ: Még a csekkbefizetést is lehet online intézni!
2020. március 28., szombat
Az Eurorisk várja ügyfelei jelentkezését online, ha biztosítási igényük, problémájuk merül fel. Honlapunkon minden információt megtalál, online Személyes Menü szolgáltatásunk használatával időt és energiát takaríthat meg, ügyeit otthonról intézheti. A regisztráció néhány percet vesz csupán igénybe.
Regisztráció: https://www.eurorisk.hu/profile/registration
A korona-vírus járvány idején a MABISZ és tagbiztosítói az ügyfeleik, munkatársaik és mindannyiunk egészsége érdekében a működésüket igyekeznek az elektronikus ügyintézés felé terelni, és ebben kérjük az Ön együtt­működését is!
A korona-vírus járvány idején a MABISZ és tagbiztosítói az ügyfeleik, munkatársaik és mindannyiunk egészsége érdekében a működésüket igyekeznek az elektronikus ügyintézés felé terelni, és ebben kérjük az Ön együtt­működését is! A jelen helyzetben a központi ügyfélszolgálati irodákban és a legtöbb esetben az értékesítési pontokban is az ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel.
 
  • Kérjük, hogy ügyintézéshez válassza alapvetően az online felületeket, esetleg a telefonos ügyintézést.
  • A szövetség és a társaságok honlapjain található online felületeken egyszerűen, gyorsan bejelentheti kárát.
 
Adott körülmények között célszerű a csekkes fizetés helyett egyéb más, kényelmes online fizetési lehetőséget vá­lasztani a biztosítási díjak fizetésére. Aki teheti, váltson e-számlára. (Ez több társaságnál is már elérhető – bővebb információkat az adott társaság honlapján találni.) Így már a díjértesítőt is e-mailben kapja meg, és az e-mail fiókjába érkező számlát is otthonából tudja kifizetni. Amennyiben pedig hosszútávon is szeretné megváltoztatni a szerződés díjfizetési módját, akkor ezt egyeztesse a biztosítójával.
 
Javasolt online lehetőségek:
 
  • CSOPORTOS BESZEDÉS – az Ügyfél kezdeményezheti a számlavezető bankjánál.
                Aki rendelkezik online banki hozzáféréssel, ezt egyszerűen beállíthatja a banki felületen, vagy számlavezető bankja telefonos, telebankos ügyfélszolgálatán a biztosítója nevének és a szerződés kötvényszámának megadásával.
 
  • ÁTUTALÁS BANKSZÁMLÁRÓL (egyszeri vagy állandó megbízás adható).
                A közlemény rovatban kérjük, minden esetben adja meg a szerződése kötvényszámát. Ezen adat nélkül nem, vagy csak késedelmesen lesz jóváírva a szerződésére befizetett díj.
 
  • BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
                Ugyancsak elérhető több társaság honlapján.
 
  • CSEKKBEFIZETÉS QR KÓDDAL (iCsekk)
                Okostelefonja, PC-je segítségével (internet kapcsolattal) kényelmesen, készpénzkímélő megoldással fizetheti be a postai QR-kóddal ellátott sárga, ill. fehér csekkjeit. A csekkbefizetés a kártyabirtokos ügyfél                 bankszámlájának terhére történik, bankkártyás vásárlásnak minősül, amelyért a Magyar Posta külön díjat nem számít fel.

https://www.posta.hu/icsekk
 
Fontosnak tartjuk, hogy Ön kényelmesen, otthonából intézhesse biztosítási ügyeit és mindent megteszünk ennek érdekében!
 
Forrás: Biztosító magazin


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft